Portugal vil ikke bekymre sig om spillet, så længe Ronaldo eksis

Posted By on Sunday 08th October 2017

Portugal slog det 144-cifrede Andorra i verden i den 9. runde af de levende forberedelser. Før kampen var Andorra's rekord 1 sejr 1 flad 6 negativ, rangeret i gruppe B næstsidste, de første 8 runder tabte 17 bold. Bestil Billige Fodboldstøvler nu på vores hjemmeside, og du får flere tilbud.

Portugals træner Fernando Santos har valgt at skjule Cristiano Ronaldo i bænken, og mange ser det som en præstation for den sidste runde af krigen mellem Portugal og Schweiz. Ronaldo har trods alt et gult kort, der kan føre til suspension, og de to dages sundhed er ikke 100%. Køb en Billige Ronaldo fodboldstøvler her, vi garanterer at du ikke er den sidste tid til at købe her.

Men det portugisiske hold kom ikke frem i første halvleg uden Ronaldo trods holdets kontrol med situationen, men Pepe, Kwame Quaresma, Andre Silva og andre spillere har været langsomt til at slå mål for Andorra, hvilket førte til chef Santos urolig.

Den portugisiske legende Manichezen roste Cristiano Ronaldo: "Han er nu en rollemodel for alle, i 04.06, har Ronaldo lige begyndt sin karriere, så lærer han stadig." Nu hvor han er blevet den bedste spiller i verden, bestemmer hans tilstedeværelse holdets niveau, og han føler ansvaret og er villig til at tage ansvaret. Jeg tror, ​​at alle bør være stolte af det, han har opnået i landsholdet og klubben, fordi han har oprettet et banner til Portugal. ”

Portugal ligger stadig bag Schweiz 3 point, men nettet vinder bolden klart er overlegen, den sidste runde, så længe hjemmet vinder, kan lede til VM. Forberedelserne, så længe Ronaldo dukkede op, vil Portugal forblive en sejr. Ronaldo og Portugal lavede ikke fejl, Schweiz lavede ikke en fejl, det afgørende øjeblik endelig ankom. På det tidspunkt kan holdet stole på de fleste mennesker, der er ingen tvivl om, at Ronaldo. Eventuelle behov for støvlerne, Den bedste fodboldstøvler butik here.You kan linke til der for at kende flere detaljer.Write a comment

Your email address will not published!
Note: HTML is not translated!

Tags: Billige Fodboldstøvler, Billige Ronaldo fodboldstøvler