Vilkår og Betingelser

Denne side indeholder de vilkår og betingelser, som vi leverer til dig for de på vores hjemmeside. Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt, før du bestiller dette produkt. Du bør forstå, at ved bestilling af produktet på hjemmesiden, accepterer du at være bundet af disse vilkår og betingelser. Vi gemmer indholdet af kontrakten og sender dig yderligere oplysninger om din bestilling via e-mail. Du kan altid finde disse vilkår og betingelser. Du vil blive logget ind på din konto via linket "Min konto" for at finde flere oplysninger om din seneste ordre.

Som en forhandler af fodboldstøvler, har vi en juridisk forpligtelse til at skitsere de vilkår og betingelser for brug af vores hjemmeside. Alle afsnit er sammenfattet nedenfor.

1.in disse vilkår og betingelser:


(1) Hvis du ønsker at indsende en ordre på hjemmesiden, "konto" betyder den konto, du har brug for at registrere på hjemmesiden;

(2) "orden" forstås den rækkefølge, du sender til os fra den hjemmeside, hvor vi har købt produktet;

(3) "Bekræft" betyder, at vi har bekræftet din bestilling via e-mail;

(4) "Ordrebekræftelse" betyder, at vi accepterer din ordre e-mail i overensstemmelse med artikel 4.9 nedenfor;

(5) "kontrakt": en ordre til dit produkt eller produktet under de vilkår og betingelser er accepteret i henhold paragraf 4.9;

(6) "kunde" refererer til den enkelte på hjemmesiden;

(7) "Ansvar" har den samme som i artikel af disse vilkår og betingelser;

(8) "De" betyder kunden, der beordrer ordre;

(9) Henvisningen til "bestemmelse" forstås betingelserne i disse betingelser;

(10) Titlen er kun til information og berører ikke fortolkningen eller konstruktionen af ​​de vilkår og betingelser;


Disse vilkår og betingelser er vores ophavsretligt beskyttede immaterielle rettigheder. Tillader ikke tredjeparter at bruge - selv ekstraktet - til kommercielle formål af levere varer og / eller tjenester. Tort kan være genstand for sagsanlæg.


2. Kundens konto


(1) For at kunne bestille varer på vores webshop, skal du have en registreret kontonummer. Vi forbeholder os retten til at slette dublerede konti og nægte nogen rettigheder, der ikke overholder vores vilkår og betingelser for kunderne at bruge deres konto. Vi kan også redigere eller slette disse konti som en del af vores virtuelle ejers rettigheder.


(2) Ved registrering af en konto, vil det blive bedt om at angive nogle personlige oplysninger. Hvis du ikke giver disse oplysninger, vil vi ikke registrere en konto, og du vil ikke være i stand til at bestille produktet. Vi giver dig besked via e-mail, når tilmeldingen er gennemført.


(3) Vi er ikke forpligtet til at acceptere alle registrering anmodninger eller alle ordrer, selv hvis de placeres ved registrerede kunder, behøver ikke at holde en konsistent produktsortiment eller permanent bevare noget produkt. Denne bestemmelse påvirker ikke ordrer, der er blevet placeret.


(4) Det er dit ansvar at sikre, at alle de oplysninger, du indtaster som en del af registreringsprocessen er korrekte, fuldstændige og opdaterede. Dine personlige oplysninger vil blive gemt og behandlet i det beskrevne i privatlivets fred politik vores hjemmeside måde. Når du tilmelder dig online, vil du modtage en bekræftelses e-mail.


(5) De er ansvarlig for at opretholde sikkerheden og fortroligheden af ​​dine personlige login-oplysninger.


(6) Du er fuldt ansvarlig for alle oplysninger ind nogen tilgængeligt område (f.eks blog). Ingen post kan krænke tredjemands rettigheder. Vi er ikke forpligtet til at gemme eller sende dine indtastninger, såsom anmeldelser.


(7) Du må ikke bruge nogen af ​​afbrydelsen af ​​denne hjemmeside og enhver tilgængelig information, der forventes at blive brugt på vores platform. For enhver bruger, at enhver manipulation på vores hjemmeside bedrage adgang til midler eller enhver anden fordel vil resultere i sagsanlæg og adgang til hjemmesiden. Vores konto, produktsortiment og lagerniveau er for forbrugerne.


3. effekt


(1) Disse vilkår og betingelser gælder for alle ordrer og kontrakter, som vi har gjort, eller vil give for salg og levering af produkter. Når du indsender en ordre til os, bedes du give eventuelle leveringsomkostninger instruktioner eller accept af levering af produktet, som under alle omstændigheder vil udgøre din accept af vilkårene og betingelserne i denne fiasko. Disse vilkår og betingelser påvirker ikke dine juridiske rettigheder, herunder retten til at insistere på, at dine varer købt skal opfylde sin beskrivelse, opfylde sit formål og tilfredsstillende kvalitet.


(2) Disse vilkår og betingelser forrang i forhold til eventuelle individuelle udtryk, som du foretager. Eventuelle betingelser, som du indsender, gøre eller ordinere skriftligt eller e-mail er klart frafaldes og udelukket. Med mindre andet er skriftligt aftalt, ellers vilkårene eller betingelserne for de vilkår og betingelser er ikke bindende.


Hvordan dannes kontrakten


(1) Ved bestilling skal du registrere en konto på hjemmesiden efter behov, og du skal følge vejledningen på hjemmesiden, hvordan du bestiller og ændre dine potentielle ordre, før du sender din bestilling. internet side.


(2) Uanset hvad du ser nogen pris, når du har valgt det produkt, du ønsker at bestille, vil du blive vist eller informeret (på hjemmesiden), som du skal betale gebyret.


(3) Du skal betale det fulde beløb for produktet på tidspunktet for ordren, fra vores acceptabelt kreditkort eller betalingskort firma til at give os med dit kreditkort eller betalingskort detaljer, beder vi dig til at behandle din ordre. Eller du kan betale med en hvilken som helst af de acceptable måder, vi siger, men under alle omstændigheder, vil vi ikke nødt til at give det, indtil vi har modtaget likvidation. På baggrund af resultaterne af den kredit check, forbeholder vi os ret til ikke at give visse former for betaling og overføre dig til vores andre betalingsmetoder.


(4) Hvis du bliver bedt om at give betalingskortoplysninger, skal du have fuld adgang til kortet eller kontoen. Kortet eller konto skal have tilstrækkelige midler til at betale for den foreslåede betaling.


(5) Du lover, at med henblik på at købe produktet fra os, alle de oplysninger, du giver til os vil være korrekt, det kredit- eller betalingskort, konto eller en anden betalingsmetode du bruger, er din egen, og har tilstrækkelige midler eller kreditfaciliteter til gøre op for prisen på produktet. Vi forbeholder os ret til at bekræfte dine betalingsoplysninger før de tilbyder produktet til dig.


(6) Når du indsender en ordre til en hjemmeside, accepterer du at være i overensstemmelse med de vilkår og betingelser forud for datoen for indgivelse af ordren. Det er dit ansvar at tjekke de nyeste vilkår og betingelser, hver gang du sender din bestilling.


(7) Din ordre er gyldig, før vi udsender vores ordrebekræftelse, eller hvis vi modtager din meddelelse til at annullere din ordre, så vil din ordre vil være gyldig.


(8) Vi vil ikke være forpligtet til at give dig produkter, før vi accepterer din ordre. Medmindre det udtrykkeligt er angivet, at vi accepterer din ordre, vil vi sende en e-mail eller anden bekræftelse af din ordre til reference og udgør ikke ordrebekræftelse. I bekræftelsen, kan vi sende dig ordren referencenummer og oplysninger om den bestilte vare. Vi kan nægte at modtage din ordre eller anden grund, herunder manglende evne til at bruge produktet, eller vi kan give dig et alternativ (i hvilket tilfælde kan vi bede dig om at sende ordren).


(9) Når vi indgår en kontrakt, vil vi have den juridiske forpligtelse til at give dig produktet, når vi accepterer din ordre. Når vi udtrykkeligt acceptere din bestilling via e-mail, acceptere din accept som en "ordrebekræftelse" dokument som "Vi accepterer din ordre". Når vi udsteder en ordre, vil vores bekræftelse anses for at have trådt i kraft. Påvirker ikke dine tidligere betalingsforpligtelser, kan vi acceptere din ordre når som helst, efter at du sender en faktura. Indtil vi accepterer din ordre, forbeholder vi os ret til at nægte at behandle din ordre og forbeholder os ret til at annullere ordren. Hvis vi eller du har annulleret din ordre, før du accepterer ordren, vil vi straks tilbagebetale gebyrer, som du eller dit kreditkort eller betalingskort selskabet har betalt for os at få ordren på produktet.


(10) Hvis du finder din ordre forkert efter at have forelagt til vores butik, så kontakt os. Dog kan vi ikke garantere, at vi kan ændre din ordre baseret på dine instruktioner.


(11) Vi er meget hårdt for at sikre, at den pris, du har fået, er korrekte, men ordren pris skal verificeres af os som en del af vores accept proces. Hvis ændringerne ordre pris før vi accepterer din ordre, vil vi kontakte dig og bede dig om at bekræfte, at du ønsker at fortsætte på en modificeret pris.


(12) Kontrakten omfatter kun produkter, der er bekræftet til levering når ordren er bekræftet. Vi er ikke forpligtet til at give alle andre produkter, der kan være blevet din ordre, før vi sender ordrebekræftelsen er forbundet med disse produkter.


(13) Du må kun give nøjagtige eller vildledende oplysninger til os eller vores agenter eller websteder og skal holde sig ajour og give os besked om ændringerne.


5. Betaling


(1) Vi leverer betaling med kreditkort eller betalingskort. Vi forbeholder os dog retten til at give mindre end vores fulde betalingsmetode.


(2) fakturaer, ordredetaljerne og værdikuponer bør kun leveres i elektronisk form.


(3) Hvis du betaler med kort, vil dit kort blive opkrævet på tidspunktet for afsendelse af din ordre.


6. annullere os


(1) Hvis produktet ikke er tilgængelig for en eller anden grund, kan vi opsige aftalen. Hvis dette er tilfældet, vil vi informere dig og returnere eventuelle betalinger, du har foretaget.


(2) Vi vil normalt bruge nogen af ​​de midler, du har modtaget på samme måde, du oprindeligt brugte til at dække omkostningerne ved produktet.


svigt 7. produkt


(1) Vi lover:


1) rækkefølgen mængde af produktet vil ikke blive beskadiget;

2) Produktet overholder de nyeste anvisninger release opført af producenten på tidspunktet for bestilling på hjemmesiden eller produkt materiale.


(2) Formålet med dette produkt er at nøje følge producentens nyeste version af vejledningen, såsom stedet eller selve produktet er opført. Det er dit ansvar at sikre, at du bruger dette produkt i nøje overensstemmelse med disse instruktioner.


(3) før forsendelse, kan vi være på det materiale, farve, vægt, størrelse, design og andre egenskaber ved finjustering, for at gøre det rimeligt.


(4) Vi er meget svært at levere fremragende produkter. hvis du fortæller os, at der er et problem med produktet, accepterer Men du at holde produktet i vores nuværende tilstand for en rimelig tid.


(5) For at give dig nogle retsmidler for defekte produkter, kan vi brug for din hjælp og yde rettidig information om produktet, herunder:


1) Du angiver varen på en måde, der er beskadiget eller defekt med rimelige detaljer;

2) Du har givet os levering nummer og andre oplysninger, som vi med rimelighed har anmodet om.


(6) Hvis du vil have os til at reparere, udskifte eller give en restitution for et produkt, der er i overensstemmelse med den pågældende kontrakt, har vi fundet, at produktet har:


1) misbrug, misbrug eller forsømmelse, upassende eller uhensigtsmæssig pleje, forsømmelse, skade eller abnormitet;

2) enhver ulykke eller skade forårsaget af ukorrekt forsøg på at ændre eller reparere;

3) i modsætning til os eller producentens beskrivelse af produktet eller brug;

4) Skader ved normal slitage.


Efter at vi har leveret, kan vi beslutte ikke at reparere, udskifte eller refundere dit produkt, og / eller vi kan bede dig om at betale alle rimelige transportomkostninger og vedligeholdelsesomkostninger på vores nuværende standard gebyrer og afgifter Vi vil ikke være ansvarlig for tab, ansvar , udgift, skader, omkostninger eller udgifter for dig for dit kredit- eller betalingskort, eller oplysninger om betaling leveres til os på tidspunktet for ordren, og i det omfang tilladt ved lov.


Vi forbeholder os ret til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid. Alle revisioner af disse vilkår og betingelser vil blive lagt online. Men fortsætter med at bruge hjemmesiden vil blive anset for at udgøre accept af nye vilkår og betingelser.