Fragt og levering

Forsendelse


Vores hjemmeside alle de varer, uanset hvor meget parcel. (Undtagen særlige begivenheder)

Det følgende er de samme som de "

Samtidig forstår vi, at du ønsker at få dine emner. Vær venlig ikke at bekymre dig. Vi gør vores bedste for at behandle din ordre.


Efter betaling er ryddet, vil din ordre blive behandlet. Du kan ønske at modtage en pakke inden 8-20 hverdage.

Det følgende er de samme som de "

Leveringstiden afhænger af den transportform du vælger. På nuværende tidspunkt er vores transportform fra EMS, DHL og FedEx.


For at sikre en smidig levering, skal du bekræfte din postadresse og kontaktoplysninger, før du sender din bestilling. For nemheds skyld, vi også give trackingnumre.


Vender tilbage


Hvis du ikke er tilfreds med købet, kan du returnere dine varer til os inden for 7 dage efter modtagelsen af ​​pakken. Vi anbefaler, at du mail din vare med anbefalet post. Angiv årsagerne til afkastet på fakturaen, og om du har brug for en tilbagebetaling eller erstatning, kan vi kun udveksle objekter for det samme produkt. Personlige produkter kan ikke returneres. Bemærk, at dette ikke påvirker dine juridiske rettigheder. Uanset hvorfor du ikke er tilfreds med købet af produkter, er du velkommen til at kontakte os og de sælges til den korrekte adresse varer.


Først og fremmest skal du returnering af varerne ikke behøver at være i den originale emballage, men har brug for at være i en tilstand af salg, hvilket betyder, at produktet ikke er blevet vasket, slidt, plastemballage fjernet, beskadiget. Afkastet porto er din egen pris og risiko.


Hvis du returnerer et krav om defekte varer, vil vi kontrollere for returnering af varen og underrette dig om din refusion via e-mail inden for en rimelig tid. Vi vil behandle din refusion så hurtigt som muligt. Under alle omstændigheder, inden for tredive (30) dage efter den dag, vi bekræfte via e-mail, som du har ret til at refundere de mangelfulde varer.


Hvis der kræves en fuld refusion, herunder den oprindelige levering afgift, er vi nødt til at give dig besked inden for 14 (14) dage efter modtagelse af ordren. Vi skal returnere ordre til os inden for 14 (14) dage af vores aflysning, men du vil være ansvarlig for at returnere varen til os. Hvis returneret til dig, vil vi behandle den restitution så hurtigt som muligt og under alle omstændigheder, svare os inden for 14 (14) dage efter modtagelse af den oprindelige ordre.


PS: Hvis du har spørgsmål om de fodboldstøvler modtaget, så send os en e-mail og give et klart billede at fortælle os det problem, og vi vil give dig en tilfredsstillende løsning.