Fortrolighedspolitik

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Dette dokument beskriver vores politik omkring personlige oplysninger, der kan leveres til os, når vi besøger denne hjemmeside. Vores mål er at beskytte dine oplysninger.


Vores forpligtelse til beskyttelse af personlige oplysninger:


Ved at tilgå eller bruge vores hjemmeside, accepterer du vilkårene i vores online shop. Online Privacy Policy, som beskrevet nedenfor. Hvis du ikke kan acceptere disse vilkår, skal du ikke besøge eller bruge denne hjemmeside.


Din sikkerhed og privatliv er af afgørende betydning for os. For at etablere grundlaget for tilliden på vores hjemmeside, garanterer vi, at du ikke vil udlevere, sælge eller overføre dine personlige oplysninger til tredjemand uden dit forudgående samtykke. For bedre at beskytte dine personlige oplysninger, vi giver denne meddelelse forklarer vores online-information, og hvordan du kan vælge at indsamle og bruge oplysninger. For at gøre denne meddelelse nemmere at finde, kan vi bruge vores hjemmeside og hvert sted, hvor vi kan kræve personligt identificerbare oplysninger.


Vi indsamler oplysningerne:


Ved bestilling fra vores hjemmeside, vil du (kunden) blive bedt om at give os nogle oplysninger; dette inkluderer dit navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer. Disse oplysninger giver os mulighed for at opfylde dit køb / bestilling i god tro.


Denne meddelelse gælder for alle oplysninger indsamlet eller indsendt på vores hjemmeside. På nogle sider, kan du købe den varer, anmodning og registrere det modtagende materiale.


De typer af personlige oplysninger indsamlet på disse sider er:


navn

adresse

Email adresse

Kreditkortoplysninger

telefon nummer

[og mange flere. ]


Vi bruger oplysninger:


Vi vil bruge de oplysninger, du giver om dig selv, når du køber / for at gennemføre købet / ordren. Vi deler ikke disse oplysninger med udenforstående ud over at fuldførelsen af ​​en bestemt køb / bestilling. Vi vil ikke sælge, udleje eller bytte dine personlige oplysninger med nogen tredjepart. Vi bruger den tilbagesendelse e-mail-adresse for at svare på den e-mail vi modtaget. Derudover kan vi sende dig en besked om vores nyeste produkter og serviceydelser, men din e-mail-adresse vil ikke blive delt med omverdenen.


Ved at købe fra vores butik, kan vi bruge de oplysninger, du giver til at sende dig personlige kommunikation af produkter og tjenester, der kan være af interesse. Du kan fravælge disse e-mails på købstidspunktet, eller du kan opsige dit abonnement via e-mail.


Dine personlige oplysninger er beskyttet med adgangskode for at forhindre uautoriseret adgang. Vi råder dig til ikke at afsløre din adgangskode til nogen.